Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan sætter du Motosumo op i FlexyLoyalty app
Opdateret over en uge siden

Denne videovejledninger forklarer, hvordan du sætter Motosumo op i FlexyLoyalty app.

Video: Sådan sætter du Motosumo op i FlexyLoyalty app

Link, der skal sættes ind i appen: https://www.motosumo.com/motosumo-app-all

Info: Motosumo appen åbnes ikke i vores app-henviser til App Store.

HUSK! Du skal oprette dig som bruger hos Motosumo for at deltage i gratis hold.

Adgang til FlexyLoyalty builderen

Du får adgang til FlexyLoyalty builderen her:
https://azure.flexybox.com/loyalty-builder

Info: Du skal som bruger være medarbejder. Du skal bruge dit personlige login. Dvs. ikke en kort eller lang kode, men i stedet din email og den private kode, du har til Flexybox-systemet.

Få mere ud af Motosumo

• Link til storskærmen (der også fungerer som leaderboard): team.motosumo.com (bruges på laptop eller smartTV)

• Link til Motosumos visuals pakke, så du kan lægge logo/billeder ind på en partnerside, holdplan og web/SoMe.