Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
Sådan tillader du at kunder kan betale alt udestående, før det er opkrævet
Sådan tillader du at kunder kan betale alt udestående, før det er opkrævet
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du gøre det muligt for kunder at betale alt deres udestående, før det er opkrævet.
Kunder betaler således deres køb med det samme. Ved at aktivere funktionen vil kunderne i appen med det samme kunne swipe for at betale deres regning.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Sådan tillader du at kunder kan betale alt udestående, før det er opkrævet

HUSK!
Hvis du aktiverer denne funktion, vil du skulle betale et gebyr pr. betaling dine kunder laver.

Du tillader at kunder kan betale alt udestående, før det er opkrævet ved at følge disse trin:
​​​​​
Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Tillad at kunder kan betale alle udeståender.

• Sæt flueben ved Tillad at kunder kan betale alle udeståender (nr. 2).

• Tryk på OK (nr. 3).

1 til 3.png