Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
Sådan vælger du betalingsform, når du vil opkræve et medlem
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du vælger betalingsform, når du vil opkræve et medlem.

Funktionen gør, at du nemt og hurtigt kan tage imod betaling fra dine medlemmer.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Sådan vælger du betalingsform, når du vil opkræve et medlem

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik det pågældende medlem (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Konto (nr. 2).

• Tryk på Indbetaling (nr. 3).

• Angiv tekst, beløb og betalingsdato.

• Tryk på pil ned ved Betalingsform. Her har du to valgmuligheder (nr. 4).

• Opkræv via kundens gemte betalingskort.

• Her laver du en omgående opkrævning på medlemmets betalingskort. Du skal her være opmærksom på, at du har medlemmernes tilladelse til at gøre dette, og at du har rettigheder i systemet til at udføre handlingen.

• Opkræv via QR kode, sms eller email.

• Her kommer der en QR kode frem (nr. 5), som medlemmet kan scanne.

• Du kan også sende en email direkte til medlemmet (nr. 6), hvor medlemmet får et link, som han/hun kan betale igennem.

• Du kan indtaste medlemmets telefonnummer (nr. 7), så medlemmet kan betale via et link på sms.

• Det er også muligt at åbne linket på den PC, du er på (nr. 8).

• Tryk på Indbetaling for at gennemføre opkrævningen, når du har udfyldt alle felter.

2 til 4.png
5 til 8.png