Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Sådan samler du afregninger fra online betaling på din konto
Sådan samler du afregninger fra online betaling på din konto
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du samler alle afregninger fra online betaling på din konto.

Det kan være relevant, hvis du oplever, at afregninger på Dankort fra online betaling kommer i enkeltposteringer på bankkontoen.

Ved at følge de nedenstående trin, kan du sikre et bedre overblik, da posteringerne bliver samlet i klynger.

Funktionen giver dig mulighed for at indtaste en tekst efter det traditionelle ”ordrenummer”. Det er vigtigt, at du skriver en tekst på minimum 10 karakterer (uden mellemrum) for, at det virker efter hensigten.

På nuværende tidspunkt hedder et ordrenummer eksempelvis 202209-A-14785. Dette er en kombination af [ÅR][MÅNED]-A-[KUNDENUMMER]. Ved at indsætte teksten kommer det til at hedde 202209-A-14785-Flexyfitness

Du indsætter teksten ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Nye funktioner (beta) (nr. 2).

• Tryk på Automatisk opkrævninger (nr. 3).

Rul ned indtil du kommer til Tilføj til automatisk opkrævnings ordre id.

• Tilføj tekst ved Tilføj til automatisk opkrævnings ordre id (nr. 4). Teksten bliver tilføjet til ordre id for automatisk opkrævning.

• Tryk på OK (nr. 5).