Alle samlingerGenereltDIBS / Kortoplysninger
Sådan ser du beløbet for gennemførte og afviste online betalinger
Sådan ser du beløbet for gennemførte og afviste online betalinger
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du ser det præcise beløb for gennemførte online betalinger den 1. i måneden.

For at se det præcise beløb for gennemførte betalinger den 1. i måneden, skal du bruge det automatiske betalingssystem.

Trin 1:

• Gå ind i FlexyFitness og vælg Automatisk betalingssystem (nr. 1 og nr. 2).

Trin 2:​ Et nyt vindue åbnes

I kolonnen 'Beløb' vil du se to tal.

• Tallet til højre viser det opkrævede beløb (nr. 3).

• Tallet til venstre viser det beløb, der reelt er blevet betalt den 1. i måneden (nr. 4).

Trin 3:

• Hvis du trykker på linjen med opkrævningen, kan du se en oversigt over medlemmerne, der har betalt, samt hvilke betalinger der er blevet afvist.

• Hvis du holder musen over teksten 'Afvist', kan du se årsagen til afvisningen, som f.eks. utilstrækkelige midler, ingen kortaftale eller afvist af indløser (nr. 5 og nr. 6).

Automatisk rykkersystem

Hvis du har aktiveret det automatiske rykkersystem, vil alle afviste betalinger automatisk blive overført dertil for opfølgning.

Har du ikke opsat rykkersystem kan du finde vejledningerne: Kom godt i gang: Sådan bruger du rykkersystem