Alle samlingerFlexyCRMKom godt i gang
Kom godt i gang: Triggersystem
Opdateret over en uge siden

Med triggersystem i FlexyBox har du mulighed for at sætte triggere op, der udfører bestemte handlinger.

Det giver mulighed for at effektivisere arbejdsprocesser, da medarbejderne ikke behøver manuelt at udføre forskellige handlinger.

Denne vejledning indeholder følgende emne:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Trigger system.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her vælge følgende faner afhægig af hvem triggeren skal sættes op for:

• Automatisk opkrævning

• Holdaktivitet ændres

• Ny kundekontrakt

• Salg foretaget

• Ind- og udbetalinger

• Dagsrapporter

• Kunder

• Medlemskaber

• Under hver fane kan du oprette, redigere eller slette en trigger (nr. 3).

• Triggeren bliver vist i det store felt (nr. 3).

Trin 3: Når du trykker på Ny trigger åbnes et nyt vindue.

• Angiv beskrivelse af trigger (nr. 5).

• Angiv hvornår reglen skal udføres (nr. 5).

• Angiv hvor ofte reglen må ske (nr. 6).

• Vælg et filter (Et krav) ved at trykke på det øverste grønne plus (nr. 7).

• Vælg en handling (Hvad der skal ske) ved at trykke på det nederste grønne plus (nr. 8).

• Tryk på OK for at oprette en trigger.