Alle samlingerEksternt HardwarePrinter
Hvordan ændrer jeg IP-adresse på en LAN bon printer, der har været afkoblet internettet?
Hvordan ændrer jeg IP-adresse på en LAN bon printer, der har været afkoblet internettet?
Opdateret over en uge siden

Det kan være nødvendigt at ændre IP-adressen på en LAN bon printer, hvis internettet har været afkoblet.

Info: Hvis dette sker på en Wifi-printer, skal du følge første del i denne vejledning: Sådan installerer du en Citizen printer . Den har overskriften: Sådan får du Citizen printeren på WiFi. Derefter kan du følge nedenstående vejledning:

Det gør du således:

Trin 1:

• Åben kontrolpanelet og find Enheder og printere (nr. 1).

• Højreklik printeren (nr. 2),

• Tryk på Printeregenskaber (nr. 3).

1 til 3.png

Trin 2:

• Tryk på Porte (nr. 4).

• Tryk på Konfigurer den port (nr. 5).

4 og 5.png

Trin 3:

• Ændre IP-adressen ved Host Name or IP (nr. 6)

Info: For at finde ud af hvilken IP-adresse, der skal stå, skal du trykke på den sorte knap bag på printeren ved siden af internetstikket (se billede), hvor der efterfølgende kommer en bon ud med netværksoplysninger.

• Tryk på Anvend (nr. 7).

• Tryk på OK (nr. 8).

6 til 8.png