Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Sådan sætter du et direkte betalingslink ind i en rykker
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter et direkte betalingslink ind i en rykker.

Dette er en opgradering af den nuværende funktion. Når Kunder trykker på et betalingslink, blive deres kort registret, og de betaler med det samme.

Det gør, at du ikke skal vente på at modtage betaling til dagen efter. Pengene kommer i samme øjeblik, som kunder indtaster deres oplysninger.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Sådan sætter du et direkte betalingslink ind i en rykker

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Dokumentskabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Rykkerskrivelse (nr. 1).

• Tryk på Ny (nr. 2).

• Tryk på Email (HTML) (nr. 3).

• Tryk på pil ned ved Customer (nr. 4).

• Træk ReminderPaymentLink ind i mailen (nr. 5 og nr. 6). Du kan nu selv tilføje en tekst efter tagget. Det kan eksempelvis være: [ReminderPaymentLink]: Betal rykker og tilmeld betalingsaftale.
    Denne kommer ikke ind som et klikbart link, så du skal sætte den ind i HTML kildekoden.

• Tryk på HTML Kildekode (nr. 7).

1 til 7.png

Trin 3:

• Det skal se ud som på billedet for, at linket bliver klikbart (nr. 8). Du skal altså tilføje følgende: <A href="[ReminderPaymentLink]">her...<A/>