FAQ: Hvordan installerer jeg FlexyBox?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du installerer Flexybox.

Vejledningen indeholder følgende delvejledninger:

• Windows opdateringer

• Sådan installerer du Flexybox

• Hent filer og kør dem

• Sæt mapperettigheder op

• Kør systemet som administrator

• Indsæt startup-kode

• Opret arbejdsstation

• Genstart systemet

• Opret genvej af FlexyBook

• DPI

• Hvis du har flere afdelinger, som kører enkeltstående databaser / individuelle servere pr. afdeling

Windows opdateringer

Sådan installerer du FlexyBox

For at Flexybox systemet kan køre optimalt på din computer, skal du sørge for, at computeren lever op til vores systemkrav: Hvad er systemkravene for en computer for at køre FlexyBox systemet?

Info: I forlængelse af denne vejledning, skal du også ind og slå .NET opdateringer til i Windows på den gældende klient pc, så det sker automatisk. Dette er vist i afsnittet; Windows opdateringer

Du kan se en videovejledning her: Hvordan installerer jeg FlexyBox?

Du kan læse en vejledning, som forklarer, hvordan du installerer Flexybox her:
Du installerer FlexyBook ved at følge disse trin:

Hent filer og kør dem

Trin 1:

Download følgende to programmer:

HUSK!
Du skal på nogle browsere fortælle, at du har tillid til filerne, før du kan downloade dem. Det kan f.eks. se ud som på nedenstående billeder, hvor du skal gøre følgende:

• Tryk på de tre prikker (nr. 1) og tryk herefter på Keep (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Show more (nr. 3), og tryk på Keep anyway (nr. 4).

• Du kan nu åbne filerne (nr. 5).

1 og 2.jpg

Trin 2:

Installer først HTML komponenten:

• Tryk på filen (nr. 1).

• Herefter skal du blot trykke Næste indtil programmet er installeret.

HUSK! Hvis du bruger en anden browser end Chrome, kan filerne blive downloadet på en anden måde end vist på nedenstående billede.

Trin 3:

Installer derefter FlexyBook:

• Tryk på filen (nr. 2).

• Hvis du får nedenstående vindue frem, skal du trykke på ja.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Install (nr. 3).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Finish (nr. 4).

Sæt mapperettigheder op

Trin 6:
Du skal nu finde mappen FlexyBook. Det finder mappen således:

HUSK! Hvis du har udfordringer med at navigere i mapperne i windows, så hjælper Flexybox gerne med at installere programmet. Dette bliver faktureret til gældende takster.

• Tryk enten på mappe-ikonet (stifinder) eller tryk på windowsknappen og E

• Tryk på Denne pc.

• Tryk på Lokal disk (C:).

• Tryk på Programmer (x86) (nr. 5). Du skal nu sætte rettigheder for mappen:

• HøjreklikFlexyBook (nr. 6).

• Tryk på Egenskaber (nr. 7).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Sikkerhed (nr. 8).

• Rul ned i feltet med Gruppe- eller brugernavne: .

• Tryk kan vælge at trykke på Brugere (DESKtop-2PC4KFS/Brugere) og TrustedInstaller (nr. 9), men du kan også blot trykke på Rediger... (nr. 10).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Brugere (XX) (I eksemplet er det Brugere (DESKtop-2PC4KFS/Brugere) ) (nr. 11) og Sæt flueben ved Fuld kontrol (nr. 12).

• Gør det samme ved TrustedInstaller (nr. 11) og Sæt flueben ved Fuld kontrol (nr. 12).

• Tryk på OK i Tilladelser for FlexyBook-vinduet (nr. 13).

• Tryk på OK i Egenskaber for FlexyBook.

Kør systemet som administrator

Trin 8:

• Højreklik igen på FlexyBook (nr. 14).

• Tryk på Kør som administrator (nr. 15).

Info: Hvis systemet ikke vil starte, kan det skyldes, at datoformatet skal ændres. Det gør du ved at følge denne vejledning: Hvordan ændrer jeg datoformat ifm. installation af FlexyBox?

14 og 15.png
  • Hvis den kommer med nedenstående vindue, skal du trykke Ja.

Indsæt startup-kode

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast din startkode (nr. 16).

Husk! Startkoden udleveres kun til ejeren af virksomheden. Du kan dog også finde den i et allerede åbent system. Følg denne vejledning: Hvordan finder jeg startup koden / nøglen?

• Tryk på Fortsæt (nr. 17).

16 og 17.png
  • Sæt flueben ved Private netværk og Offentlige netværk.

• Tryk på Tillad adgang.

Opret arbejdsstation

Trin 10:

• Programmet loader.

• Tag stilling til om du enten vil overtage en anden tilgængelig arbejdsstation (nr. 18) og vælg arbejdsstationen (nr. 19) eller om du vil oprette en ny arbejdsstation (nr. 20) og indtaste navn på arbejdsstation (nr. 21).

• Tryk på Fortsæt (nr. 22).

18 til 22.png

Trin 11: Der åbnes et nyt vindue.

• Tag stillig til, hvilket formål arbejdsstationen har (nr. 23).

• Tryk på Fortsæt (nr. 24).

23 og 24.png

Trin 12: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast din lange kode, og tryk på Login.

HUSK! Det er vigtigt, at du har adgang til at oprette arbejdsstationer. Hvis ikke du har det, skal du have fat i en medarbejder i din egen organisation, som har en højere adgang eller rettighed end du selv har.

Genstart systemet

• Programmet åbnes nu (nr. 25).

• Du skal huske at genstarte programmet for at det registreres på den korrekte arbejdsstation.

Opret genvej af FlexyBook

Når du er færdig med at installere Flexybox, skal du lave en genvej af FlexyBook. Det gør du således:

Trin 1:

• Højreklik på FlexyBook, og træk den ud på skrivebordet.

1 og 2.jpg

Trin 2:

• Tryk på Opret genveje her (nr. 3).

Trin 3:

Du kan også tilføje genvejen til din processlinje. Det gør du således:

• Højreklik genvejen (nr. 4).

• Tryk på Vis flere indstillinger (nr. 5).

4 og 5.jpg

Trin 4:

• Tryk på Fastgør til proceslinje (nr. 6).

HUSK!
Det er vigtigt, at du bruge genvejen (nr. 7) når du starter programmet, da du ellers ikke vil få de nyeste opdateringer med.

DPI

Hvis du har flere afdelinger, som kører enkeltstående databaser / individuelle servere pr. afdeling
Dette skal du gøre, hvis du har flere afdelinger og skal have installeret flere versioner:
Trin 1:

• Højreklik på den mappe, du lige har installeret (nr. 1).

• Tryk på Kopier (nr. 2).

• Du kan alternativt markere mappen og trykke på Ctrl og C

1 og 2.jpg

Trin 2:

• Indsæt mappen i samme mappe.

• Tryk på Fortsæt (nr. 3).

Trin 3:

• Omdøb mappen, så den hedder FlexyBook - [Indsæt afdelingsnavn] (nr. 4).

• Du skal efterfølgende gøre det samme, som du gjorde ved den første mappen. Højreklik på mappen og give de samme rettigheder, som ved den første mappe.

Trin 4:

• Inde i mappen skal du finde filen; config og slette den (nr. 5).

• Tryk på Fortsæt (nr. 6).

5 og 6.jpg

Trin 5:

• Find FlexyBook igen (nr. 7)

• Opsæt egenskaber igen, som du gjorde første gang (fra trin 7 til trin 9).

• Kør programmet som administrator, som du også gjorde første gang (trin 10).

• Nu starter programmet

• Indtast startkode og opsæt systemet som du gjorde første gang (fra trin 11 til trin 16).

Info: Har du flere afdelinger, gør du det samme igen og igen indtil du har oprettet alle afdelinger.