Alle samlingerFlexyPOSBestillingsapp / FlexyOrder
FAQ: Hvordan laver jeg setup iPods i FlexyBox bestillingsapp / FlexyOrder?
FAQ: Hvordan laver jeg setup iPods i FlexyBox bestillingsapp / FlexyOrder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan laver jeg setup iPods i FlexyBox bestillingsapp / FlexyOrder?

Svar:

Du kan have behov for at ændre, hvilken virksomhed bestillingsapp'en skal tilknyttes. Dette kan eksempelvis være relevant, hvis du skifter afdeling eller arbejdsplads.

Du laver setup iPods af FlexyBox Bestillingsapp ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Åben bestillingsapp'en.

• Tryk på feltet under Bruger ID og skriv setup (nr. 1).

• Tryk på Login (nr. 2).

Trin 2:

• Indtast koden under Startup Kode (nr. 3). Du finder startup koden / nøglen ved at følge denne vejledning: Sådan finder du startkoden

• Tryk på Tilslut (nr. 4).

Du er nu logget ind i bestillingsapp'en på en ny virksomhed.