Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
Sådan deaktiverer du UAC (brugerkontrol) på Windows 7
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du deaktiverer UAC (brugerkontrol) på Windows 7.

Deaktiveringen af UAC gør, at du undgår at støde på et pop-up vindue hver gang du åbner FlexyBox systemet.

Har du Windows 10, skal du trykke her

Sådan deaktiverer du UAC (brugerkontrol) på Windows 7

Trin 1:

• Tryk på Windows-ikonet

i venstre hjørne på din computer.

Trin 2:

• Tryk på dit bruger-billede (nr. 1).

Trin 3:

• Tryk på Rediger indstillingerne for Kontrol af brugerkonti (nr. 3).

Trin 4:

• Tryk på den hvide bjælke (nr. 3) og træk den ned til Giv aldrig besked (nr. 4).

Trin 5:

Når du er færdig, vil vinduet se således ud (nr. 5).

• Tryk på OK for at gemme ændringer.

Trin 6: Der kommer efterfølgende et vindue op, som spørger Vil du tillade, at følgende program foretager ændringer på computeren? Tryk på Ja.

Husk! Genstart computeren, når du har lavet alle ændringerne.