Alle samlingerFlexyMenuElektronisk menukort
Hvordan aktiverer jeg 'Optimer tiles' i FlexyMenu?
Opdateret over en uge siden

I FlexyMenu kan du optimere tiles i oversigten over produkter.
Det vil sige, at hvis bestemte produkter ikke sælges i bestemte afdelinger, så kan du ved at aktivere funktionen sikre, at oversigten over produkter altid står pænt, da knapperne automatisk flyttes, så der ikke opstår "huller" i oversigten.

Funktionen er tilgængelig fra version 22.4 og frem.

Du aktiverer 'optimer tiles' i FlexyMenu ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på FlexyMenu (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Optimer tiles og sæt flueben (nr. 3). Det sikre at alle knapper flyttes op og til venstre for at fylde alle huller i oversigten.

• Tryk på OK.

1 til 3.jpg