Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Hvordan genudregner jeg depositum via bookingregler?
Opdateret over en uge siden

Du kan via bookingregler sætte det op, så depositum genudregnes.

Dette er relevant, hvis en booking ændres efter den er lavet. Her vil depositummet automatisk blive justeret.

HUSK! Depositummet vil aldrig ændre sig til færre penge end det kunden allerede har betalt. Så hvis kunden har betalt depositummet, så vil systemet holde fast i det.

Funktionen er tilgængelig fra version 22.4 og frem.

Du genudregner depositum via bookingregler ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Bookingopsætning, og tryk efterfølgende på Bookingregler.

Trin 2:

• Tryk på Opret ny eller dobbeltklik en eksisterende bookingregel (nr. 1).

Trin 3:

• Tryk på det grønne plus (nr. 2).

• Tryk på Tilføj et depositum (nr. 3).

2 til 4.jpg

Trin 4:

• Vælg Ryd alle eksisterende depositum (nr. 5). Herved bliver depositum automatisk genudregnet, hvis bookingen ændres.