Alle samlingerGenereltTilbudssystem
Sådan sætter du standard depositum på et tilbud
Opdateret over en uge siden

I systemet er det muligt at sætte et standard depositum på et tilbud.

Dette kan være relevant, hvis du eksempelvis vil have systemet til at sige, at du skal havde 500 kr. i depositum som standard.

Sådan sætter du standard depositum på et tilbud

Trin 1:

• Du skal først sætte en vare op som depositum. Den skal gå ind under depositum.

Trin 2:

Når varen depositum er blevet sat op, skal du gå i tilbuddet, hvor du skal sætte tilbuddet til at havde et depositum.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på FlexyBook classic, og tryk efterfølgende på Tilbud.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tag stilling til om det er pr. person el. pr. booking, der skal sættes depositum på (nr. 2). I eksemplet er det Beløb pr. booking.

• Indtast beløb, der skal sættes på som standard (nr. 3).

• Vælg den vare, du har oprettet tidligere (nr. 4). I eksemplet er det 12 Depositum standard.

• Tryk på Ok for at gemme ændringerne.

Trin 4: Depositum betales inden x dage:

Denne indstilling gør det muligt at beslutte, hvornår betalingsfristen for depositummet er.

• Et positivt tal betyder X dage efter reservationen er blevet oprettet. Hvis den beregnede dato vil være efter reservationens dato, vil datoen falde tilbage til reservationsdatoen.

• Et negativt tal betyder X dage før reservations datoen, hvis datoen resulterer i en dato, der ligger før dags dato, vil datoen falde tilbage til reservationsdatoen.

Nu vil det ved bookingen se ud som på nedenstående billede:

Husk! Når et depositum udregnes automatisk via et tilbud, kan depositummet ikke manuelt ændres. Det vil, hver gang du ændrer reservationen eller klikker dig ind på den, blive genudregnet på baggrund af tilbuddets depositumsregel.

Info: Hvis du ønsker at sende en bekræftelse med et andet beløb og dato, kan du ændre beløb og dato og omgående trykke "Reserver". Bekræftelsen vil så vise det nye beløb. Hvis du efterfølgende trykker på reservationen, vil den dog igen vise det beregnede depositum jf. ovenstående.