Hvordan flytter jeg ubetalte salg til anden betaler?
Opdateret over en uge siden

Du kan på et medlem flytte ubetalte salg til anden betaler.

Dette er relevant, hvis der forekommer ændringer ift. hvem der skal betale købene, eller hvis du er kommet til at tilføje en forkert person/firma som anden betaler. Dette kan eksempelvis være mellem medarbejder og arbejdsplads eller mellem forældre og børn. Funktionen gør det lettere at ændre på, hvordan salgene skal håndteres.

Husk: Det er kun ubetalte salg, der flyttes. Dvs. at gamle posteringer og salg, hvor der er udstedt en faktura, ikke flyttes.

Funktionen er tilgængelig fra version 22.4 og frem.

Du flytter ubetalte salg til anden betaler ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2:

• Dobbeltklik det pågældende medlem (nr. 1).

Trin 3:

• Tryk på Betaling (nr. 2).

• Tryk på pil ned under Anden betaler og vælg mellem Brug standard, Debiter altid til kunden eller Debiter altid til anden betaler (nr. 3).

• Tryk på Flyt ubetalte salg (nr. 4).

Info: Du kan læse mere om, hvordan du sætter relationsbetaling op her: Sådan sætter du relations betaling op - virksomheds medlemskab

2 til 4.jpg