Sådan sætter du en integration op til Roomservice
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en integration op til Roomservice.

Roomservice er en leveringsintegrationer. Integrationen bruges til at booke levering. Når Flexybox-systemet beder om levering til en kundes adresse, så vender Roomservice tilbage med hvornår de kan levere. Svaret bruger Flexybox-systemet til at anbefale leveringstidspunkt ud fra produktions- og leveringstid.

Info: Integrationen er tilgængelig fra version 22.4 og frem.

Du sætter en integration op til Roomservice ved at følge disse trin:
Trin 1:

• Du skal have følgende informationer fra Roomservice for at aktivere integrationen i Flexybox-systemet:

• Restaurant ID

• Client code

Trin 2:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Setup Tag_Roomservice og tryk på den (nr. 2).

• Indsæt Restaurant ID (nr. 3).

• Indsæt Client code (nr. 4).

• Tryk på OK (nr. 5).

1 til 5.jpg