Alle samlingerFlexyPOSVarer
Sådan opretter du varegrupper på håndholdte terminaler
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette håndholdte varegrupper.

Disse er relevante, hvis du har håndholdte terminaler, og du ønsker at oprette varegrupper på disse.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Håndholdte varegrupper.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det blå plus (nr. 1), for at oprette en ny varegruppe.

• Den nye varegruppe kommer til syne nedenfor. Du kan her slette varegruppen eller rykke rundt på rækkefølgen ved brug af pilene (nr. 2).

• Angiv navn på varegruppen (nr. 3). Denne vises i venstre side.

• Tryk på pil ned ved Type. Du har her to muligheder:

• Du kan vælge Brugerdefineret gruppe (nr. 4). Derefter trykker du på Tilføj og vælger de varer, du vil have i varegruppen.

• Du kan vælge Varegruppe (nr. 5). Derefter trykker du på pil ned ved Gruppe og vælger den varegruppe med varer du vil have.

• Tryk på Gem (nr. 6) for at oprette varegruppen på håndholdte terminaler.