Alle samlingerFlexyPOSKnap / Ikon / logo
Sådan opretter du flere knapper med varer fra samme varegruppe
Sådan opretter du flere knapper med varer fra samme varegruppe
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette flere knapper med varer fra samme varegruppe.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Knapopsætning.

Trin 2:

• Tryk på den knap du vil begynde fra (nr. 1).

• Vælg Vare (nr. 2).

• Tryk på de tre prikker ved Vælg vare... (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på den pågældende varegruppe (nr. 4).

• Tryk på den pågældende vare (nr. 5).

• Tryk på Ok (nr. 6).

Trin 4:

• Tryk på Opdatér (nr. 7).

• Varen er nu tilføjet på knappen (nr. 8).

Trin 5:

• Hold Shift-knappen inde på dit tastatur, og tryk på de andre knapper. De andre varer i varegruppen vil nu blive tilføjet til de forskellige knapper (nr. 9).