Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
Sådan opretter du aktiviteter
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette aktiviteter på medlemskaber.

Funktionen gør, at du kan kontrollere, hvad medlemskabet skal give adgang til, da kontrakterne er bundet op på aktiviteter.

Sådan sætter du en aktivitet op

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Aktiviteter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu udfylde felterne:

• Angiv navn på aktiviteten ved Navn (nr. 2). Det kan eksempelvis være Hold, Fremmøde mm.

• Vælg hvilken slags aktivitet, der er tale om ved Type (nr. 3).

• Hold aktivitet - Denne bruges til aktiviteter, der bookes som hold.

• Banetype - Denne er til booking-delen. Her er yderligere opsætning påkrævet. Du skal derfor kontakte FlexyBox support på +45 70 22 48 84.

• Fremmøde - Denne bruges typisk til fremmøde til fitness i et fitnesscenter. Du kan her sætte det op, så det skal koste klip at fremmøde til aktiviteten.

• Dør - Denne er til, hvis der bliver benyttet dørsystem. Sæt op med dør ID.

• Lokale - Dette kan eksempelvis være restaurant.

• Ugyldigt login.

• Tryk på Gem aktivitet for at afslutte.