Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Hvordan udveksler jeg filer med Mastercard (Betalingsservice)?
Hvordan udveksler jeg filer med Mastercard (Betalingsservice)?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sikrer, at du kan udveksle filer med Mastercard (Betalingsservice).

Fra d. 13. april 2024 ændres måden du udveksler filer med Mastercard-produkterne, Betalingsservice, Leverandørservice, Overførselsservice og Informationsservice.

Du skal sende filer til en ny IP-adresse.

HUSK! Du vil få en mail i e-Boks af Mastercard (Betalingsservice) i løbet af 2024 eller start 2025, hvor der står, hvornår du skal reagere. Du skal opsætte nedenstående funktion i dette tidsrum. Du skal hverken gøre det FØR eller EFTER tidsrummet. Gør du det EFTER det tidsrum som Mastercard (Betalingsservice) har informeret om, kan du risikere at du ikke kan opkræve dine kunder.

Funktionen er tilgængelig i version 23.2.386 og 24.1.245

Du aktiverer funktionen ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og Tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Betalingsservice (nr. 2).

• Tryk på Avanceret - kommunikation (nr. 3).

• Sæt flueben ved Benyt MyFileTransfer (ny ip-adresse) (nr. 4).

Hvis funktionen aktiveres, vil Betalingsservice-integrationen forbinde til Mastercards nye MyFileTransfer IP adresse/server. Du vil modtage en besked i din eboks fra Mastercard omkring hvornår du skal benytte denne server. Mastercard har meddelt, at de vil flytte alle kunder over i løbet af 2024 og starten af 2025.

1 til 4.png