Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
FAQ: Hvordan sætter jeg en dankort terminal op til et netværk?
FAQ: Hvordan sætter jeg en dankort terminal op til et netværk?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg en dankort terminal op til et netværk?

Svar:

I systemet kan du opsætte en dankort terminal til et netværk. Opsætningen er relevant, hvis du ønsker at køre med et netværkskabel i din dankort terminal. Det er her vigtigt, at terminalen har en fast IP-adresse.

Husk! Hvis dankort terminalen skrifter IP-adressen, skal du følge denne vejledning igen.

Info: Alle dankort terminaler, der er opsat til et netværk, skal have opsat en statisk IP-adresse.

Husk! Du skal tage stilling til bogføring og betalingstyper, når terminalen er sat op.

Du sætter en dankort terminal op til et netværk ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2:

• Dobbelt på den arbejdsstation, som dankortterminalen er forbundet til.

Trin 3:

• Tryk på Udstyr (nr. 1), og dobbeltklik dankortterminalen (nr. 2). I eksemplet er det Verifone terminal.

Hvis udstyret ikke er tilføjet, skal du følge denne vejledning: Tilføj udstyr/hardware til en arbejdsstation

Trin 4:

• Tryk på pil ned ved Terminaltype (nr. 3) og vælg terminaltype. Det kan eksempelvis være Yomani 2 Terminal.

• Tryk på Tilsluttet via netværket (nr. 4).

• Tryk på felterne ved Terminalens IP adresse (nr. 5) og indsæt dankort terminalens IP-adresse. Det kan eksempelvis være 192.168.7.2

• Tryk på OK.

• Genstart klienten, når opsætningen er færdig.

Trin 5:

• Tryk på OK i Arbejdsstation - Server-vinduet.