Alle samlingerGenereltTjeklister, huskelister og fejlsøgning
FAQ - Ofte stillede spørgsmål - Intercom
FAQ - Ofte stillede spørgsmål - Intercom
Opdateret over en uge siden

Herunder kan du finde ofte stillede spørgsmål til Intercom ift. support i Flexybox.

Hvordan ser jeg mine åbne sager?

Åbne sager konverteres automatisk løbende til Intercom.

Hvor er mit casenummer?

Dit casenummer bliver erstattet med et nyt ticketnummer i Intercom. Du bruger ticketnummeret på samme måde til at finde en bestemt sag.

Hvor logger jeg ind?

Du logger ind online på din adminside.

Hvordan finder jeg min kundekode til at logge ind med?

Hvis du har brug for at kontakte Flexybox, skal du bruge din kundekode til at logge ind. Du finder din kundekode her

Kan jeg ændre den den mail jeg modtager svar på?

Ja, du ændrer data i Flexybox ved at følge denne vejledning: Sådan ændrer du oplysninger på en profil

Hvordan får jeg adgang til Ticketportalen?

For at få adgang til din ticketportal skal du kontakte vores support enten via chat (husk at logge ind først), på [email protected] eller +45 70 22 48 84

Hvor finder jeg overblikket over mine sager?

Benytter du vores community til at få overblik over dine åbne sager, kan du stadig tilgå din side her

Kan jeg bruge Help Desk uden at være logget ind?

Ja, du kan altid tilgå vores Help Desk her

Kan jeg skifte sprog i chatbooten?

Vil du søge på vejledninger i chatbotten, skal du sikre, at din browser er sat til dansk for at fremsøge de danske vejledninger fra vores Help Desk.

Hvis du ikke ønsker at skifte sprog på din browser, kan du altid finde de danske vejledninger i vores Help Desk ved at vælge sprog i øverste højre hjørne.

På sigt vil sproget følge jeres Flexybox-system i stedet for browseren, men det vil også være muligt at ændre på hver medarbejderprofil.

Kan jeg kontakte Flexybox uden at være logget ind?

Ja, du kan altid ringe til os på +45 70 22 48 84

• Hverdage mellem kl. 09-16. Her kan du enten indtale en voicemail eller tale med vores Customer Success Agents. Når du indtaler en voicemail, får du automatisk en mail med et ticketnummer.

• Vagttelefonen er tilgængelig alle dage mellem kl. 06-00. Betingelserne for vagttelefonen er uændret.

• Du kan naturligvis også sende en mail til [email protected]

• Du kan stadig booke et møde med vores Customer Success Agent i forbindelse med en sag.