Alle samlingerGenereltRettigheder
Sådan forstår du funktioner og rettigheder af Personalehåndtering
Sådan forstår du funktioner og rettigheder af Personalehåndtering
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvad rettigheder af personalehåndtering indebærer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den gruppe, som du ønsker skal have rettighederne (nr. 1).

• Tryk på Personalehåndtering (nr. 2).

• Administration af månedsløn (nr. 3): Den valgte gruppe kan administrere månedsløn:

• Brugercenter (nr. 21): Den valgte gruppe kan se og ændre i Brugercenteret:

• Brugercenter: Se opgaver for andre medarbejdere (nr. 4): Den valgte gruppe kan se opgaver for andre medarbejdere i brugercenteret.

• News (nr. 22): Tag stilling til om den valgte gruppe skal have adgang til News og følgende underpunkter, der ligger i News.

• Opret og rediger medarbejder: Den valgte gruppe kan oprette og redigere medarbejdere:

• Redigér egne medarbejderoplysninger: Den valgte gruppe kan redigere egne medarbejderoplysninger.

• Ret egne koder: Den valgte gruppe kan rette egne koder:

• Se beskeder sendt til medarbejder: Den valgte gruppe kan se beskeder, der er sendt til en medarbejder.

• Se egne medarbejderoplysninger: Den valgte gruppe kan se egne medarbejderoplysninger.

• Se eller rediger medarbejder information for medarbejder med højere rettighedsgruppe: Den valgte gruppe kan se eller redigere medarbejder-information for medarbejder med en højere rettighedsgruppe.

• Se medarbejder information: Den valgte gruppe kan se information på en medarbejder.

• Se medarbejder konto: Den valgte gruppe kan se en konto på en medarbejder.

• Se og redigér egen skatteinformation: Den valgte gruppe kan se og redigere egne skatteinformationer.

• Se og rediger medarbejder filer: Den valgte gruppe kan se og redigere filer på en medarbejder.

• Se Procedure Liste oversigt: Den valgte gruppe kan se oversigten over procedurelister:

• Slet medarbejder: Den valgte gruppe kan slette en medarbejder: