Sådan forstår du funktioner og rettigheder i Booking
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvad rettigheder i Booking indebærer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned og du vil se følgende:

• Event booking (nr. 5).

• Gem overbetalt booking: Den valgte gruppe kan gemme en overbetalt booking.

• Gem ændringer på reservationer fra eksternt API: Den valgte gruppe kan gemme ændringer på reservationer fra eksternt API.

• Rediger event booking med åbnet regning: Den valgte gruppe kan redigere event booking med en åbnet regning.

• Sammenlæg bookinger: Den valgte gruppe kan sammenlægge bookinger.

• Holdbooking (nr. 6): Tag stilling til om den valgte gruppe skal have adgang til holdbooking og følgende underpunkter, der ligger i holdbooking:

• Overskrid booking guide: Den valgte gruppe kan overskride en booking guide.