Alle samlingerGenereltRettigheder
Sådan forstår du funktioner og rettigheder ved Online
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvad rettigheder ved online indebærer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den gruppe, som du ønsker skal have rettighederne (nr. 1).

• Tryk på Online (nr. 2).

• app.flexybox.com (nr. 3): Tag stilling til om den valgte gruppe skal have adgang til app.flexybox.com og følgende underpunkter, der ligger i app.flexybox.com .

• Ansvarlig: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Ansvarlig.

• Booking: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Booking.

• Køkken: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Køkken.

• Oprydder: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Oprydder.

• Overblik: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Overblik.

• Tjener: Den valgte gruppe kan se og bruge funktionen: Tjener.

• FlexyNet (nr. 4): Tag stilling til om den valgte gruppe skal have adgang til FlexyNet og følgende underpunkter, der ligger i FlexyNet.

• Kalender hændelser: Den valgte gruppe kan se kalender hændelser.

• Online fildeling: Den valgte gruppe kan se og lave online fildeling.

• Administrere andres filer og mapper: Den valgte gruppe kan administrere andres filer og mapper.

• Lægge filer online: Den valgte gruppe kan lægge filer online.

• Oprette nye mapper: Den valgte gruppe kan oprette nye mapper.

• Rapporter: Den valgte gruppe kan se og lave rapporter.

• Resourcebooking: Den valgte gruppe kan se og lave ressource booking.

• Holdbooking: Den valgte gruppe kan se og lave holdbooking.

• Medarbejder App (nr. 5): Tag stilling til om den valgte gruppe skal have adgang til Medarbejder App og følgende underpunkter, der ligger i Medarbejder App.

• Online bordbestilling: Den valgte gruppe kan se og ændre online bordbestilling.

• Online medlemskabs-selvbetjening: Den valgte gruppe kan se og ændre online medlemskabs selvbetjening.

• Online Take Away: Den valgte gruppe kan se og ændre online take away.

• Signage (nr. 6).