Alle samlingerFlexyPlanFlexyStaff
FlexyStaff - Sådan aflyser du hold

Med vores FlexyStaff kan du nemt aflyse et hold og samtidig sende en besked ud til deltagerne.

Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du aflyser et hold.

Du kan se en videovejledning her: Sådan aflyser du hold

Trin 1:

• Installér FlexyStaff app (nr. 1).

• Log ind med din E-mail og din personlige kode (ikke din lange eller korte kode) (nr. 2).

Trin 2:

• Vælg det ønskede hold (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på de tre prikker oppe i højre hjørne og vælg Aflys hold (nr. 4 og nr. 5).

Trin 4:

VIGTIGT! Skriv en besked i feltet og vælg enten E-mail, SMS eller begge. Hvis man IKKE sender en besked ud, så får medlemmerne ikke besked (nr. 6 og nr. 7).

• Tryk Aflys hold (nr. 8).

Trin 5:

• Holdet er nu aflyst (nr. 9 og nr. 10).