Alle samlingerFlexyPlanFlexyStaff
FlexyStaff - Sådan ændrer du tidspunkt på et hold

Med vores FlexyStaff app kan du nemt ændre tidspunktet på et hold

Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du ændrer tidspunkt på et hold.

Du kan se en videovejledning her: Sådan ændrer du tidspunkt på et hold

Trin 1:

• Installér FlexyStaff app (nr. 1).

• Log ind med din E-mail og din personlige kode (ikke din lange eller korte kode) (nr. 2).

Trin 2:

• Vælg det ønskede hold (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på tidspunkt-ikonet (nr. 4).

Trin 4:

• Vælg det nye tidspunkt og tryk på Fortsæt (nr. 5 og nr. 6).

Trin 5:

• Skriv den ønskede besked i beskedfeltet og vælg om det skal sendes som E-mail, SMS eller begge. Hvis du vælger ikke at skrive noget, så får deltagerne IKKE besked om at tidspunktet er ændret. (nr. 7 og nr. 8).

• Tryk på Holdflyt, og tidspunktet er nu ændret (nr. 9).