Alle samlingerFlexyPlanFlexyStaff
FlexyStaff - Sådan fremmøder eller fjerner du deltagere på et hold
FlexyStaff - Sådan fremmøder eller fjerner du deltagere på et hold

Du kan med vores FlexyStaff nemt enten fremmøde eller fjerne deltagere på et hold.

Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du fremmøder eller fjerner deltagere på et hold.

For at Fremmøde en eller flere deltagere skal du gøre følgende:

Trin 1:

• Installér FlexyStaff app (nr. 1).

• Log ind med din E-mail og din personlige kode (ikke din lange eller korte kode) (nr. 2).

Trin 2:

• Vælg det ønskede hold (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på fanen Deltagere i toppen (nr. 4).

• Markér på de deltagere du ønsker at fremmøde og tryk "fremmød" (nr. 4 og nr. 5).

Trin 4:

• Medlemmerne vil nu fremstå som "Fremmødt" under deres navn (nr. 7).

For at fjerne en eller flere deltagere skal du gøre følgende:

Trin 1:

• Vælg det ønskede hold (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på fanen Deltagere i toppen (nr. 2).

• Markér på de deltagere du ønsker at fjerne og tryk på den røde knap (nr. 3 og nr. 4).

Trin 3:

• Deltageren bliver nu fjernet fra holdet og eventuelle deltagere på venteliste vil blive rykket (alt afhængigt af jeres venteliste/først til mølle opsætning)