Alle samlingerFlexyPlanFlexyStaff
FlexyStaff - Hvilken skabelon bruges ved aflysning af hold?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser hvilken skabelon du skal bruge ved aflysning af hold.

Ved holdaflysning

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk på Dokumentskabeloner (nr. 1 og nr. 2).

• Vælg skabelonen; TeamActivityCancelled (nr. 3)

• Tryk på E-mail (nr. 4)

• Du kan her se og redigere hvad der sendes til dine medlemmer udover den besked du har indtastet i FlexyStaff appen (nr. 5).

Trin 2:

OBS! Den besked, du indtaster i FlexyStaff appen, vil IKKE indgå i den SMS du sender til dine medlemmer. De modtager udelukkende teksten fra skabelonen.

• Tryk på SMS (nr. 6)

• Du kan her se og redigere hvad der sendes ud via SMS. Det er vigtigt, at du indtaster en afsender under Afsender ID (nr. 7)

Ved skift af Instruktør

Vigtigt! Du kan i forbindelse med skift af instruktør, ikke sende en besked til deltagerne via FlexyStaff appen. For at give medlemmerne besked om at instruktøren er ændret, skal du sætte en trigger op. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: Hvordan sætter jeg en trigger op, der automatisk sender en besked til medlemmer vedr. ændring af instruktør på hold?

Ved ændring af dato og tidspunkt

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk på Dokumentskabeloner (nr. 1 og nr. 2).

• Vælg skabelonen; Hold ændret (nr. 3)

• Tryk på E-mail (nr. 4)

• Du kan her se og redigere hvad der sendes til dine medlemmer udover den besked du har indtastet (nr. 5).

Trin 2:

OBS! Den besked du indtaster i FlexyStaff appen vil IKKE indgå i den SMS du sender til dine medlemmer. De modtager udelukkende teksten fra skabelonen.

• Tryk på SMS (nr. 6)

• Du kan her se og redigere hvad der sendes ud via SMS. Det er vigtigt, at du indtaster en afsender under Afsender ID (nr. 7)