Alle collectiesclass_booking
Activiteiten aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het systeem kun je activiteiten aanmaken op lidmaatschappen.

Met deze functie kun je bepalen waartoe het lidmaatschap toegang geeft als de leden gebonden zijn aan activiteiten.

Stap 1:

• Druk op Setup en vervolgens op FlexyBox Administration.

• Druk op Booking setup en vervolgens op Activities.

Stap 2: Er wordt een nieuw venster geopend.

• Druk op Add (nr. 1).

Er wordt een nieuw venster geopend. Vul de velden in:

• Voer de naam van de activiteit in bij Activity name (nr. 2). Dit kan bijvoorbeeld Team, Aanwezigheid enz. zijn.

• Kies om welk soort activiteit het gaat bij Type (nr. 3).

• Class activity - Dit wordt gebruikt voor activiteiten die als team worden gereserveerd.

• Lane type - Dit is voor het reserveringsgedeelte. Hiervoor zijn extra instellingen nodig. Neem contact op met FlexyBox-support op +45 70 22 48 84.

• Check-in - Dit wordt meestal gebruikt voor de aanwezigheid voor fitness in een sportschool. Je kunt dit zo instellen dat het een strip kost om de activiteit bij te wonen.

• Door - Dit wordt gebruikt als een deursysteem wordt gebruikt. Stel dit in met een deur-ID.

• Local - Dit kan bijvoorbeeld een restaurant zijn.

• Invalid login.

• Druk op Save activity om af te sluiten.