Sådan sætter du en integration op til Uniconta
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til Uniconta.

Uniconta kan bruges til at holde styr på, hvilke kunder du har på et pågældende tidspunkt.

Info: Du får et link tilsendt af FlexyBox, som gør, at systemerne kan kommunikere med hinanden. Dette kan du se et eksempel på i Trin 5.

Sådan sætter du en integration op til Uniconta

Trin 1:

Du skal oprette et kundetag og oprette kundedata felter for at få systemet til at udveksle informationer til Uniconta.

Trin 2:

Du skal herefter have udleveret følgende oplysninger fra Uniconta:

• Uniconta brugernavn

• Uniconta kodeord

• Uniconta API Nøgle

• Firma ID

Trin 3:

• Gå i FlexyBox systemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 4:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bogføring (nr. 2).

• Tryk på Uniconta (nr. 3).

• Sæt flueben ved Aktiveret (nr. 4) for at aktivere Uniconta integrationen.

• Tryk på feltet ved Uniconta brugernavn (nr. 5) og angiv det brugernavn, som du har modtaget af Uniconta.

• Tryk på feltet ved Uniconta kodeord (nr. 6) og angiv det kodeord, som du har modtaget af Uniconta.

• Tryk på feltet ved Uniconta API Nøgle (nr. 7) og angiv den API Nøgle, som du har modtaget af Uniconta.

• Tryk på feltet ved Firma ID (nr. 8) og angiv det firma ID, som du kan se i Unicontas app.

• Tryk på pil ned ved Kundetag (nr. 9) og vælg et kundetag. Det er kun kunder med dette tag, der bliver synkroniseret med Uniconta. I eksemplet er det Uniconta.

Du kan oprette et kundetag ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du et kundetag Uniconta

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Når dette er sat op, er Uniconta aktiveret.

Trin 5:

Du får et link tilsendt af FlexyBox, som gør, at systemerne kan kommunikere med hinanden.

Et eksempel på link kunne være følgende:

• Dette link skal sættes ind i Uniconta, hvilket er vist på nedenstående billede (nr. 1).