Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
Sådan deaktiverer du UAC (brugerkontrol) på Windows 10
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du deaktiverer UAC (brugerkontrol) på Windows 10.

Deaktiveringen af UAC gør, at du undgår at støde på et pop-up vindue hver gang du åbner FlexyBox systemet.

Har du Windows 7, skal du trykke her

Sådan deaktiverer du UAC (brugerkontrol) på Windows 10

Trin 1:

• Tryk på forstørrelsesglasset

i venstre hjørne på din computer.

Trin 2:

• Tryk på søgefeltet og skriv uac (nr. 1).

• Tryk på Rediger indstillingerne for Kontrol af brugerkonti (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den blå bjælke (nr. 3) og træk den ned til Giv aldrig besked (nr. 4).

Trin 4: Når du er færdig, vil vinduet se således ud (nr. 5).

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Trin 5:

Der kommer efterfølgende et vindue op, som spørger Vil du tillade, at denne app foretager ændringer på din enhed?. Tryk på Ja.

Husk! Genstart computeren, når du har lavet alle ændringerne.