Påmindelser
Opdateret over en uge siden

Påmindelser i systemet kan bruges til automatisk at udsende rapporter fra systemet.
Det kan f.eks. bruges hvis man ønsker at systemet automatisk skal udsende en dagsrapport til nogle bestemte modtagere.

Info: Hvis du er opdateret til det nye system skal du bruge følgende vejledning: Sådan sætter du en notifikation / påmindelse op

Du kan finde dem i "Opsætning" -> "FlexyBox Administration" -> "Moduler" -> "Påmindelser"

Indtast et navn på påmindelse samt emne feltet som vil blive vist i den mail der bliver sendt ud

Vedhæftninger:

Når der tilføjes vedhæftede dokumenter skal man vælge hvilken periode der skal udsendes for.

Dette gøres ved at vælge en relativ dato i forhold til udsendelses tidspunkt.

Her vælges der hvilken rapport man ønsker systemet skal sende afsted, hvilket formart og for hvilken tidsperiode (her kan vælges fra timer til år)

Udløser:

Her kan vælges tidspunkt og udbetalt planlagt betaling.

Under tidspunkt skal der defineres et start samt sluttidspunkt på hvor længe påmindelse skal køre, og hvilke dage påmindelsen skal operere på, på enten uge eller månedsplan.
(Der kan vælges flere dage på listen ved at enten holde Shift eller Alt nede på tastaturer, og markere de dage man ønsker)

OBS hvis noget udsendes klokken 00:00 skal man være opmærksomme på at det jo er starten på dagen og ikke slutningen på dagen.

Modtagere:

Tryk på Ny... for at oprette en ny modtager. Det kan enten være en enkeltperson, en gruppe af selvvalgte personer, vagtgrupper eller en arbejdsstation

Ved at på det 3 små prikker får man mulighed for at administrere modtagerlister. Herfra kan man oprette ny, ændre i en allerede eksisterende eller slette en modtagerliste

Besked:

Det der bliver skrevet her, er det der vil stå i den mail der bliver sendt ud