Alle samlingerFlexyCRMNy online fitness portal
FAQ: Hvordan opsætter jeg kiosk mode?

Spørgsmål:

Hvordan opsætter jeg kiosk mode?

Svar:

Du har nu mulighed for at opsætte kiosk mode.

Det vil sige, at når et kommende medlem har oprettet sig på en tilmeldingsside, så vil browseren automatisk føres tilbage til registreringssiden efter 15 sekunder.

Det vil derved være muligt at have en ubemandet computer stående, hvor kommende medlemmer kan oprette sig, og hvor browseren efterfølgende går tilbage til 'Start'.

Funktionen kan aktiveres via et script.

Scriptet er følgende:

Scriptet er: ?kiosk=active

Tag:

Hvis du vil have 'tag' i kiosk mode skal det sættes ind her: https://fitness.flexybox.com/XXXXXX/Registration?kiosk=active&tags=TAG

Du opretter et 'tag' ved at følge denne vejledning: Hvordan opretter jeg tags på medlemskaber? Direkte link