Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan håndterer jeg mails ift. spamfiltre og spamscore?
FAQ: Hvordan håndterer jeg mails ift. spamfiltre og spamscore?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan håndterer jeg mails ift. spamfiltre og spamscore?

Svar:

Der er sket ændringer i måden, du skal håndtere mails på. Det sker, fordi der er blevet lavet hårdere spamfiltre samtidig med at spamscoren er blevet justeret.

Det har især ramt 'automatiske beskeder' til større mailudbydere som eksempelvis Gmail, Outlook, Hotmail og Yahoo, og det gør, at mails sendt fra en "ikke eksisterende mailboks" ikke længere vil blive afsendt og leveret, Derfor vil man pludseligt kunne opleve, at en del mails ryger i kunders spamfiltre.

En løsning på dette kan findes i følgende vejledning: