Sådan fungerer Generelle indstillinger
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan Generelle indstillinger fungerer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk derefter på Generelle indstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde data felter (nr. 1).

• Tryk på det grønne plus (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu tage stilling til felterne (nr. 3):

• Angiv navn.

• Vælg synlighed for kunden. Du kan vælge mellem Skjult, Synlig (skrivebeskyttet) eller Redigerbar.

• Vælg indholdstype. Du kan vælge mellem Decimal, Tekst, Tekst (flere linjer), Rettegn eller Muligheder.

• Vælg felttype. Du kan vælge mellem Tabelfelt eller Alm. felt.

• Vælg om det skal være et påkrævet felt. Du kan vælge mellem Ikke påkrævet, Påkrævet for både kunder og medarbejdere, Påkrævet for kunder eller Påkrævet for medarbejdere.

• Vælg om feltet indeholder følsomme informationer.

• Vælg om den skal aktivere søgningen.

Tryk på OK (nr. 4), når du er færdig med at udfylde informationerne

Trin 3:

• Tryk på Booking generelt (nr. 5).

• Angiv antal minutter før aktivitets start, at medlemmet senest kan afmelde booking (nr. 6).

Trin 4:

• Tryk på Bane booking (nr. 7). Du skal nu tage stilling til felterne (nr. 8):

• Angiv maks tilmeldinger pr. kunde.

• Angiv maks chance tilmeldinger pr. kunde.

• Angiv antal minutter før aktivitets start, at bane booking bliver til chance booking.

Trin 5:

• Tryk på Hold booking (nr. 9). Tag stilling til felterne (nr. 10).

• Angiv maks tilmeldinger pr. kunde.

• Angiv maks chance tilmeldinger pr. kunde.

• Angiv antal minutter før aktivitets start, at holdbooking bliver til chance booking.

• Vælg om kunder kan vælge senest opryknings frist, hvis de er på venteliste.

• Du skal nu tage stilling til felterne ift. Bødesystem (nr. 11).

• Vælg varenummer til Standard bøde.

• Vælg varenummer til Standard Nets bøde.

• Vælg varenummer til Standard kontant bøde.

• Vælg om kontant kontrakter og klippekorts bøder altid skal opkræves via Nets

Trin 6:

• Tryk på Lande (nr. 12).

• Tryk på det/de lande, du gerne vil tilføje som valgmulighed til bookinger under IKKE AKTIVE LANDE (nr. 13).

Info: Du tilføjer flere lande ved at trykke på det første land og efterfølgende holde Ctrl-knappen nede, hvorefter du trykker på de andre lande.

• Tryk på PIL TIL HØJRE (nr. 14) for at vælge det/de valgte lande.

• Du vil nu se de valgte lande i feltet under AKTIVE LANDE (nr. 15).

• For at fravælge lande trykker du på det pågældende land, og derefter trykker på pil til venstre (nr. 16).

• Tryk på GEM (nr. 17) for at gemme ændringerne.