Sådan opretter du kundedata felter
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette kundedata felter.

Denne vejledning indeholder to delvejledninger:

• Sådan opretter du kundedata felter

• Sådan finder du kundedata på kunder

Sådan opretter du kundedata felter

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Generelle indstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal nu tage stilling til de forskellige felter i vinduet (nr. 2).

• Angiv navn.

• Vælg synlighed for kunden. Du kan vælge mellem Skjult, Synlig (skrivebeskyttet) eller Redigerbar.

• Vælg indholdstype. Du kan vælge mellem Decimal, Tekst, Tekst (flere linjer), Rettegn eller Muligheder.

• Vælg felttype. Du kan vælge mellem Tabelfelt eller Alm. felt.

• Vælg om det skal være et påkrævet felt. Du kan vælge mellem Ikke påkrævet, Påkrævet for både kunder og medarbejdere, Påkrævet for kunder eller Påkrævet for medarbejdere.

• Vælg om feltet indeholder følsomme informationer.

• Vælg om den skal aktivere søgningen.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Trin 4:

• Gentag trin 2 og trin 3 indtil du har oprettet alle de kundedata felter, som du har brug for (nr. 3). Nedenstående er blot eksempler på navne.

• Tryk på Gem, når du er færdig med at oprette kundedata felter.

Sådan finder du kundedata på kunder

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde, som du vil se kundedata på.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde data (nr. 1).

• Du kan nu se det oprettede kundedata (nr. 2).