Alle samlingerEksternt SoftwareIntegrationer
Sådan sætter du en integration op til MobilePay vipps
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en integration op til MobilePay vipps.

Denne funktion er med til at eksisterende funktioner for betaling i FlexyOrder App og FlexyMenu App bliver ved med at virke.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.2 og frem.

Trin 1:

• Opret en ny aftale hos Mobilepay.

• Du skal få et Sales unit ID af MobilePay, som du skal bruge i Flexybox-systemet.

Trin 2:

• Log ind på admin panel med brugernavn og kort kode.

• Tryk på Hjem-ikonet (nr. 1).

• Tryk på Apps (nr. 2).

• Tryk på MobilePay (nr. 3).

Trin 2:

• Tryk på Activate for at aktivere funktionen (nr. 4).

• Tryk på New agreement for at oprette en ny aftale (nr. 5).

Trin 3:

• Angiv CVR-nummer (nr. 6).

• Angiv Sales Unit ID, som du har fået af MobilePay (nr. 7).

• Tryk på plus ved Department og vælg de afdelinger MobilePay skal bruges på (nr. 8).

• Tryk på Save (nr. 9).