Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderGavekort
FAQ: Hvad betyder beløb og max beløb ved oprettelse af gavekort?
FAQ: Hvad betyder beløb og max beløb ved oprettelse af gavekort?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvad betyder beløb og max beløb ved oprettelse af gavekort?

Svar:

I systemet kan du oprette et gavekort. Du har hertil to funktioner: Beløb og Max beløb.

• Funktionen Beløb (nr. 1) er det beløb, som kunden har til gode, når kunden bruger gavekortet flere gange.

• Funktionen Max beløb (nr. 2) bliver benyttet til, hvis kunden kan bruge op til eksempelvis 500 kr. - men kun af én gang.

Disse funktioner bliver aktiveret eller deaktiveret, når du opretter et gavekort afhængig af gavekortstypen. Du opretter et gavekort ved at følge denne vejledning: Sådan opretter og benytter du et gavekort