FAQ: Hvad betyder felterne under løn på en personalekonto?

Spørgsmål:

Hvad betyder felterne under løn på en personalekonto?

Svar:

På en personalekonto kan du indsætte informationer om løn.

I det følgende vil felterne blive forklaret.

Du finder felterne ved at følge disse trin:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

• Der åbnes et nyt vindue. Dobbeltklik på den medarbejder, som du vil indsætte informationer om løn på.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medarbejder (nr. 1).

• Du finder her felterne under løn (nr. 2).

• Generelt

• Løn integration

• Løn nr. = Tilføj lønnr. på medarbejderen. Dette får du fra det lønsystem, du bruger.

• Skattekort = Vælg mellem Hovedkort, frikort eller Bikort.

• Ferie afregning = Vælg mellem Feriekort eller Betalt ferie.

• Garanterede timer = Dette felt skal kun udfyldes, hvis du har personale, der er garanteret et vist antal timer.

• Anden løninformation = Det er et felt, der bliver brugt til Danmarks statistik.

• Statistik gruppe = Hvis dette felt forbliver tomt, så bruger den statisk gruppe fra medarbejdernes medarbejdergruppe(r).

• Benyt ikke løn integration = Denne er relevant, hvis du ikke anvender lønintegration. Det kan være relevant, hvis det bliver nødvendigt at oprette eksterne medarbejdere i systemet, for at de har adgang til systemet, men disse eksterne medarbejdere skal ikke lønnes af din virksomhed. Det kan eksempelvis være en bogholder i et eksternt firma eller lignende.

• Med pension = Tag stilling til om lønnen er med pension.