Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan tilføjer jeg kunder til lister i FlexyMarketing?
FAQ: Hvordan tilføjer jeg kunder til lister i FlexyMarketing?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg kunder til lister i FlexyMarketing?

Svar:

I FlexyMarketing kan du tilføje kunder til lister.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

Trin 2:

• Log ind på FlexyMarketing.

• Tryk på Medlemmer (nr. 1).

• Find den gruppe, du ønsker at føje medlemmer til (nr. 2).

Trin 3:

• Tryk på Tilføj medlemmer (nr. 3).

Trin 4:

• Indsæt informationer fra CSV-filen i et af de til højre beskrevne formater (nr. 4).

Trin 5:

• Når du har trykket på Tilføj, vil de mailadresser, som allerede er i gruppen, komme til at stå som på nedenstående billede (nr. 5):