Sådan laver og vælger du en opsigelsesskabelon på et medlemskab/kontrakt
Sådan laver og vælger du en opsigelsesskabelon på et medlemskab/kontrakt
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du laver og vælger en opsigelsesskabelon på et medlemskab/kontakt.

Dette er relevant, hvis du gerne vil lave forskellige opsigelsesskabeloner til dine medlemskaber.

Det kan f.eks. bruges til at fastholde medlemmer, hvis de vælger at opsige deres medlemskab, eller hvis deres prøveperiode på et medlemskab snart er slut. Her kan du ved at tilføje en rabatkode i skabelonen, motivere medlemmerne til at blive.

Info: Hvis du ikke vælger noget, vil systemet automatisk vælge standard opsigelsesskabelonen.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.2 og frem.

Denne vejledning indeholder følgende delvejledninger:

• Sådan laver du en opsigelsesskabelon

• Sådan vælger du en opsigelsesskabelon på et medlemskab

Sådan laver du en opsigelsesskabelon

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Dokumentskabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i venstre kolonne og tryk på Kontrakt Opsigelse (nr. 1).

• Tryk på Ny (nr. 2).

• Tilpas skabelonen til medlemskabet/kontrakten (nr. 3).

• Tryk på Gem (nr. 4).

• Luk vinduet ned (nr. 5).

1 til 5.png

Sådan vælger du en opsigelsesskabelon på et medlemskab

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Kontrakter (medlemskaber).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik det pågældende medlemskab (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Generelt (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Opsigelsesskabelon og vælg den skabelon du lige har lavet (nr. 3).

• Tryk på Gem (nr. 4).

Nu vil det være denne opsigelsesskabelon, der vil blive sendt afsted, så snart et medlem opsiger det pågældende medlemskab.

2 til 4.png