Sådan sætter du integration op til FoodHall
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til FoodHall.

Integrationen bruges til at sende data om betalinger, opsætning og bogføring.

Sådan sætter du integration op til FoodHall

Du skal først have følgende oplysninger fra FoodHall:

• HouseNumber

• POS ID

• FTP URL

• FTP Brugernavn

• FTP Kode

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på FoodHall (nr. 2).

• Angiv House Number (nr. 3). Denne oplyses af FoodHall.

• Tryk på Rediger ved Arbejdsstationer til POSID'er (nr. 4). Du kan herinde lave en sammenkædning mellem en arbejdsstation i FlexyBox og et POSID hos FoodHall. Indsæt FoodHall POSID og FlexyBox Arbejdsstation.

• Tryk på Rediger ved Betalingstyper til betalingsmidler (nr. 5). Du kan herinde lave en sammenkædning mellem en betalingstype i FlexyBox og et betalingsmiddel hos FoodHall. Indsæt FoodHall betalingsmiddel og FlexyBox Betalingstype.

• Tryk på Rediger ved Ind/udbetalingstyper til betalingsmidler (nr. 6). Du kan herinde lave en sammenkædning mellem en ind-/udbetalingstype i FlexyBox og et betalingsmiddel hos FoodHall. Indsæt FoodHall Betalingsmiddel og FlexyBox Betalingstype.

• Vælg hvilken betalingstype der skal anvendes ved deponering til bankboks (nr. 7).

• Vælg hvilken betalingstype der skal anvendes ved opfyldning af kassen (nr. 8).

• Ved FTP URL skal du indtaste adressen på den FTP-server som du vil bruge til at synkronisere valuta-kurser (nr. 9).

• Angiv FTP Brugernavn (nr. 10).

• Angiv FTP kodeord (nr. 11).

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.