Sådan sætter du en integration op til Morebox og Den Bedste Gave
Sådan sætter du en integration op til Morebox og Den Bedste Gave

Automatisk indløsning og validering af Morebox og Den Bedste Gave

Opdateret i denne uge

I systemet kan du sætte en integration op til Morebox og Den Bedste Gave.

Integrationen hjælper dig med at holde styr på dine gavekort og vouchers, så du i sidste ende sparer tid.

Sådan sætter du en integration op til Morebox

Trin 1:

Du skal først have udleveret følgende oplysninger fra Morebox:

• Brugernavn

• Kodeord

• Butiks ID

• Kæde ID

Du får oplysningerne, når du laver en aftale med Morebox.

Trin 2:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3:

• Tryk på pil ned ved Integrationer.

• Rul ned indtil du kommer til Morebox.

• Tryk på Morebox (nr. 1).

• Indtast oplysninger fra Morebox (nr. 2).

Fra 24.2 og frem kan du oprette Morebox-produkttyper i systemet. På den måde kan du fortælle systemet hvilke vouchers der er kan bruges med hvilke Morebox-produkter.

• Tryk på Rediger ved produkter (nr. 3).

Trin 4:

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Angiv Navn og Salgskode, som du får af MoreBox (nr. 5 og nr. 6).

• Tryk på OK (nr. 7).

Trin 5:

Du vil herefter have mulighed for at kunne sætte dette op inde på voucheren, såfremt du har oprettet Morebox som udbyder.

• Under Validering kan du vælge Morebox under Voucher Type (nr. 8 og nr. 9).

Sådan sætter du en integration op til Den Bedste Gave

MBXP, der driver Morebox, har også hjemmesiden; Den Bedste Gave, som du også kan sætte en integration op med i FlexyBox systemet.

Du skal lave en aftale med MBXP for at få de nødvendige oplysninger fra trin 1 i ovenstående vejledning.

Herefter skal du følge trin 2, trin 3 og trin 4 fra ovenstående vejledning.

Info: Det er også under Morebox, at du skal sætte oplysningerne ind for at sætte integrationen til Den Bedste Gave op.

Adskillelse af Morebox produkter

Som standard understøtter Morebox ikke adskillelse af Morebox produkter, dvs når man vælger "Voucher udbyder" Morebox vil der i Voucher Type kun fremgå ét Produkt - "Morebox".

Hvis man har forskellige Morebox produkter og man ønsker at begrænse koderne fra at blive brugt på tværs af Vouchers kan man selv oprette Produkterne i system indstillinger.

Når der er oprettet Produkter vil FlexyBox klienten slå koden op i Morebox og forsøge kun at finde Vouchers der matcher netop det produkt.
På den enkelte Voucher kan der så begrænses til de valgte produkter.

Produkter der ikke oprettes vil stadig være at tilgængelige under "Morebox" produktet.