Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
Sådan opsætter du et aktivitets filter på en brugerdefineret rapport
Sådan opsætter du et aktivitets filter på en brugerdefineret rapport
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du indsnævre resultaterne på brugerdefinerede rapporter ved at benytte et filter.

Det kan være relevant, for at blive mere specifik ift. hvilke data systemet skal tage højde for, når en rapport udformes.

Sådan opsætter du et aktivitets filter på en brugerdefineret rapport

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Periode rapporter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det gule tandhjul ved Brugerdefinerede rapporter (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den ønskede rapport (nr. 2).

• Tryk på Rediger (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på rediger-ikonet for et felt (nr. 4).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• I Rapport-feltet skal du blot vælge de punkter du førhen har valg, og trykke næste (nr. 5 til nr. 8)

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• I dette felt skal du trykke på Ja, feltet skal vise resultatet ud fra nedenståene filter (nr. 9).

• Tryk på Filter administration (nr. 10).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus for at oprette et nyt filter (nr. 11).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn ved Filter navn (nr. 12).

• Tryk på pil ned ved Følgende aktiviteter (nr. 13) og vælg aktiviteter.

• Tryk på OK, og vælg filtretrapport-feltet.

• Efterfølgende skal du vælge det ny oprettede filteralle felter i rapporten, som du ønsker indsnævret til at kigge på denne aktivitet.