Sådan opretter og sender du et nyhedsbrev
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette og sende et nyhedsbrev.

Du kan anvende nyhedsbreve til at informere nuværende eller tidligere kunder om aktuelle tilbud. Nyhedsbrevene kan også bruges til at sende beskeder til aktive medlemmer om eksempelvis ændrede åbningstider eller lukkedage.

Bemærk: Ved Fitness er det vigtigt, at der under trin 3 vælges Tilføj kriterie: "Hvis kunden ikke har fremmødt i et stykke tid" for ikke at få prikket til sovende kunder.

Sådan sender du et nyhedsbrev

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Send nyhedsbrev (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Du kan nu vælge et kriterie oppe i toppen (nr. 2). Disse bruges til at afdække gruppen af medlemmer, som skal modtage nyhedsbrevet. Det kan eksempelvis bruges, hvis du kun ønsker at sende nyhedsbrev til aktive eller tidligere medlemmer.

Kriterier: Hvis du ønsker at sende et nyhedsbrev eller en besked til alle medlemmer - både aktive, tidligere og personale, kan du gøre dette ved at bruge knappen; Tom skabelon. Herunder kan du vælge et bredt kriterie - eksempelvis ved at vælge "Hvis kundens alder er..." og så sætte den mellem 10 og 110 år. Herved vil alle medlemmer og al personale, der falder i den kategori, blive vist på listen.

Kriterier kan også bruges til at udvælge en bestemt medlemstype, så du kan ramme et bestemt segment med en tilpasset markedsføring. Dette kunne eksempelvis være balle-opstramingshold, hvor du kunne vælge kriteriet; "kun er en kvinde".

Trin 3: Vi vælger at sende nyhedsbreve til alle aktive medlemmer.

• Der bliver nu dannet en liste med alle aktive medlemmer (nr. 3).

• Tryk på Send besked (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Herefter kan du vælge, hvilken kommunikationsform du vil bruge til dit nyhedsbrev/besked (nr. 5).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Herefter indtastes beskeden direkte i systemet - ligesom når du skriver en almindelig mail (nr. 6).

• Du kan vedhæfte dokumenter som eksempelvis et nyhedsbrev i PDF.-format (nr. 7).

• Når du er færdig med din besked, trykker du på Send, hvorefter alle på din generede liste, som opfylder kriterierne, modtager dit nyhedsbrev/besked (nr. 8).