Sådan opretter du et arrangement
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette et arrangement.

Dette kan være relevant, hvis du har et større arrangement, som du gerne vil lave en reservation på.

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1), og tryk derefter på Opret arrangement (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. Du kan nu oprette et arrangement (Se billede nederst i vejledningen).

• Hvis du vil finde en eksisterende kunde, skal du trykke på Find kunde (nr. 3).

• Ved at trykke på Flere muligheder og derefter Åben kunde (nr. 4) kan du åbne kunder i kundekartoteket. Husk! Dette kræver dog, at kunden er gemt først.

• Angiv telefonnummer på kunden (nr. 5).

• Angiv kundenummer (nr. 6).

• angiv navn (nr. 7).

• Angiv Firmanavn (nr. 8).

• Angiv CVR (nr. 9).

• Angiv adresse (nr. 10).

• Angiv postnummer og by (nr. 11 og nr. 12).

• Angiv E-mail (nr. 13).

• Vælg dato (nr. 14).

• Tryk på Tilføj (nr. 15) for at tilføje planlagt depositum og forudbetaling.

• Tryk på Slet (nr. 16) for at slette disse.

• Du kan genudregne ved at trykke på Genudregn alle (nr. 17).

• Tryk på pil ned under Betalingsoversigt (nr. 18). Du har her to valgmuligheder:

• Du kan vælge Modtag alm. betaling. Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan angive Tekst, Beløb, Betalingsform og Betalings dato på en indbetaling.

• Du kan vælge Indløs gavekort. Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan angive Kode på gavekort.

• Tryk på Fjern betaling (nr. 19) for at slette dem igen.

• Trykker du på tandhjulet (nr. 20), kan du se indstillinger, og her får du to valgmuligheder:

• Du kan trykke på Rediger layout, hvor du kan vælge Layout for booking, Layout for kunde-vælger, Nulstil layout for booking og Nulstil layout for kunde-vælger.

• Du kan trykke på Indstillinger, hvor du kan vælge Indstillinger for bookingsystemer.

• Du kan gemme arrangementet ved at trykke på Gem arrangement (nr. 21).

• Trykker du på Flere muligheder (nr. 22) får du tre valgmuligheder:

• Du kan vælge Se reservationslog.

• Du kan vælge Se kasselog.

• Du kan vælge Slet reservation.

• Under feltet Arrangement kan du vælge fanerne: Generelt (nr.. 23), Ny aktivitet (nr. 24) og Valgte aktiviteter (nr. 25).

• Under Generelt, kan du vælge en dato for Skal bekræftes senest d. (nr. 26)

• Du kan vælge en dato for Reservation er bekræftet d. (nr. 27).

• Angiv evt. en faktura kommentar (nr. 28).

• Tryk på Tilføj vare (nr. 29) for at tilknytte en vare på arrangementet gennem varekartoteket.

• Tryk på Fjen linie (nr. 30) for at fjerne varen igen.