Sådan opretter du en vekselkasse
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette en vekselkasse.

Funktionen gør, at du kan håndtere vekselpenge. Hvis en medarbejder mangler penge, kan medarbejderen veksle dem i Vekselkassen.

Sådan opretter du en vekselkasse

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Kasse Opsætning.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn (nr. 2). I eksemplet er det Vekselkasse.

• Angiv beløb, som kassen skal indeholde ved Kasse beholdning (nr. 3). I eksemplet er det 10.000 kr.

• Tryk på pil ned ved Terminal Arbejdsstation (nr. 4) og vælg terminal arbejdsstation. I eksemplet er det Server.

• Tryk på Gem for at oprette vekselkassen.

Info: Når dette er sat op, vil du kunne se pengene i kasseopgørelsen. Det er efterfølgende meningen, at hvis en medarbejder mangler penge, kan medarbejderen veksle dem i Vekselkassen, så beholdningen i princippet altid er det beløb, du har fastsat.