Alle samlingerGenereltAPI
Sådan opretter du en API klient ved TrainAway
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du laver en API klient ved TrainAway.

TrainAway giver dine medlemmer mulighed for at træne i et fitnesscenter uanset hvor de befinder sig i Danmark. Det giver dine medlemmer en større fleksibilitet og bedre mulighed for at træne, når de har tid og lyst, da de altid har et fitnesscenter lige ved hånden.

Trin 1:

Trin 2: Du kommer nu ind på siden, hvor du kan lave API.

• Tryk på Create API Client (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue i højre side.

• Angiv navn på API Client ved Description (nr. 5).

• Tryk på Create client (nr. 6).

Trin 4:

• Du kan nu se API klientens ID og kode.

Husk! Du skal huske at kopier koden og gemme den et sikkert sted, da du IKKE kan hente den senere (nr. 7). Hvis du glemmer dette, er du nødt til at lave en ny.

• Tryk på Close.

Trin 5:

• Du kan nu se den nyoprettede API klient i oversigten (nr. 8).

• Du skal give API'en til TrainAway, som vil hjælpe dig videre.