Sådan aktiverer du Justface
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du aktiverer Justface.

Justface er et program, der kan bruges til at genkende dine medlemmers ansigter, når de kommer for at træne. Dette kan sikre, at det er det rette medlem, som bliver lukket ind i dit center og dermed reducere snyd.

Justface scanner medlemmernes ansigter gennem et opsat kamera. Medlemmerne har forud for dette uploadet et portrætbillede til deres profil, og det er på den baggrund, at Justface lave ansigtsgenkendelse.

Er der et match mellem medlemmets ansigt og billedet på deres profil, så har Justface sendt data til Flexybox, og systemet vil give medlemmet adgang til dit center. Hvis der ikke er et match, så vil medlemmet ikke blive lukket ind. Dette kan skyldes to ting; Enten har Justface ikke sendt data til Flexybox eller også skal der ændres i opsætningen i Flexybox. Dette kan afklares ved at kigge i fremmødeloggen.

For at aktivere Justface skal du gøre følgende:

• Aktiver synkronisering af kunder

• Oprette API bruger

• Tilføje API bruger i systemet.

• Aktiver Justface i dørsystemet

Sådan aktiverer du synkronisering af kunder

For at synkronisere kunder skal du følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på System, og tryk efterfølgende på Synkronisering.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunder ved Synkronisering (nr. 1).

OBS! Følgende advarsel kommer op, når du vælger, hvem du vil lave synkronisering på: "Er du sikker på, du ønsker at synkronisere alle kunder på tværs af kæden (OBS: Kundenummer vil ikke være identisk)".

• Tryk på Aktiver ved Bekræftelse (nr. 2).

Trin 3:

• Status på synkronisering er nu aktiveret (nr. 3).

Sådan opretter du en API bruger

Trin 1:

Det første, du skal gøre, er at oprette en API bruger.

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Personale (nr, 1).

• Tryk på Ny (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Oplysning (nr. 3).

• Angiv Navn på API brugeren (nr. 4). I eksemplet er det JustFace API.

• Angiv E-mail på API brugeren (nr. 5).

Trin 4:

• Tryk på Medarbejder (nr. 6).

• Angiv Almindelig kode på API brugeren (nr. 7).

• Tryk på pil ned ved Rettighedsgruppe (nr. 8) og vælg den rette gruppe (Skal have rettighed til at fremmøde medlemmer).

• Tryk på Gem og luk (nr. 9).

Sådan tilføjer du API bruger i systemet

Trin 1:

Det andet, du skal gøre, er at tilføje Just Face API i systemet:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1)..

• Tryk på Adgangskontrol (nr. 2).

• Sæt flueben ved Brug Beta eksterne integrationer (nr. 3).

• Tryk på de tre prikker ved API Bruger (nr. 4) og vælg API Bruger.

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Sådan aktiverer du Justface i dørsystemet

Trin 1:

Det tredje, du skal gøre, er at aktivere Just Face i dørsystemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Flexybox dørsystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Integrations (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på det store plus (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på JustFace (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Konfiguration (nr. 4).

• Tryk på pil ned ved Aktivitet (nr. 5) og vælg den aktivitet, systemet vil bruge, når der fremmødes kunder via JustFace. Dette er i de tilfælde hvor det kamera, der fremmødes fra, ikke er mappet til en dør i Flexybox.

• Tryk på de tre prikker ved Api bruger (nr. 6) og vælg den api bruger du har oprettet.
    Det er den "medarbejder" der bruges, når der fremmødes kunder via JustFace. Det er derfor vigtigt, at denne "medarbejder" har rettigheder til at fremmøde kunder.

Flexybox anbefaler, at kunder opretter en ny medarbejder kaldet JustFace api bruger med de påkrævede rettigheder.

• Der er også funktionen; Vis locations id's (nr. 7). Denne information bruger JustFace til at oprette kunden i deres system.

Trin 5:

• Tryk på Dør mapninger (nr. 8).

Info: Dørmapning bruger du, hvis du ønsker at bruge integrationen som dørlås-funktion. Det er dog ikke nødvendigt at sætte denne op, hvis du ikke ønsker at bruge integrationen som dørlås-funktion.

• Tryk på Tilføj ny dør mapning (nr. 9). Du kan her oprette mapninger imellem JustFace kameraer og døre i Flexybox.

Når et medlem bliver fremmødt via JustFace, og det pågældende kamera er mappet til en dør, vil kunden blive fremmødt igennem den dør. Du kan kun oprette en mapning pr. kamera, men den samme dør kan mappes til flere kameraer.